Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 

Digitale nieuwsbrief
U bevindt zich in > Kampeerauto's > Globedrome
De derde generatie van Globedrôme is uitgevoerd in Zivermetallic met zwart en grijs tinten. Het heeft aparte bedden, badkamer achterin, een Sofa zitgroep, een L-vormige keuken met grote koelkast, aparte vriezer en oven. Het interieur is voorzien van lederen bekleding met Alcantara afwerking, verder is de Globedrôme voorzien van een volautomatische schotelantenne, flatscreen, achteruitrijcamera, luifel en fietsendrager.

Niet alleen mooi maar ook mooi voordelig:
De Globedrôme !
Met de Globedrôme presenteren wij een zeer mooie complete kampeerauto voor mensen die zonder compromissen willen reizen. Erg luxe uitgevoerde kampeerauto met onder anderen een automatische sattelietschotel, grote koelkast met aparte oven er boven, luifel en veel bagageruimte. De half leder/alcantara stoffering zorgd voor een geweldige ambiance maar tevens ook voor het praktische. De enkele bedden met daarachter de badkamer met veel kastruimte is ronduit ideaal te noemen.De Globedrôme wordt exclusief gemaakt door Dethleffs in duitsland. De fabrikant die bekend staat om het bouwen van kwaliteits-produkten. Zo heeft de Globedrôme natuurlijk 2 jaar garantie op het geheel en 6 jaar waterdichtheidsgarantie*


Het voordeel van de Globedrôme loopt op tot totaal € 16.014,= !

*U dient voor de waterdichtheidsgarantie van 6 jaar ieder jaar een vochtcontrole uit te laten voeren, zie de voorwaarden.

Download folder


Als u deze bestanden niet kunt openen,download dan
onderstaand programma en installeer
deze op uw computer. 

Hattem
Industrieterrein De Netelhorst 1
8051 KE Hattem
T
F
E
038 - 444 37 77
038 - 444 63 12
info@dejongcaravans.nl
 
Hattem: 1e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en Kerstdagen gesloten!
 
HOME  |  DISCLAIMER  |  PRIVACY  |  LINKS  |  SITEMAP  |  CONTACT